Дучето: Премиерът показа добро желание, но действия не съм видял
Дучето: Премиерът показа добро желание, но действия не съм видял / netinfo

Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето, който днес присъства на срещата в Министерски съвет с премиера Сергей Станишев, заяви след нея, че са се водили само разговори, без да се предприемат конкретни действия.

„Водиха се разговори, но ще видим, какво ще се случи. Как няма да протестирам, когато ми отнемат, това което съм спечелил законно. Г-н Томов може да е измамник, а феновете на ЦСКА измамници ли са? Г-н Томов може да е излъгал. Феновете на ЦСКА излъгаха ли? Декларации фенклуба на ЦСКА не пише. Декларации пишат хората, които нямат друга работа. Това, което написахме в края на миналата седмица е обръщение. Премиерът показа добро желание, това мога да кажа. Засега обаче действия все още не съм видял”, сподели на излизане от Министерски съвет Димитър Ангелов – Дучето.

„ Разберете ме, аз съм фен и не искам да управлявам, аз искам да подкрепям. Когато някой иска да мачка клуба, който аз обичам, ще го мачкам и аз него. Феновете на ЦСКА ще бъдат коректни към всяко едно ръководство, което си върши работата. Такова ръководство ще бъде аплодирано. Ние сме фенове на ЦСКА и ще подкрепяме нашия любим клуб, ако иска и в „Д” дивизия да играе. Ние си обичаме клуба и няма да го изоставим в нито един момент”, добави още Дучето.