Домо като Бекъм - с номер 23
Домо като Бекъм - с номер 23 / netinfo
Нападателят Валери Домовчийски ще носи номер 23 в състава на Херта Берлин, научи Гонг. Мениджърът на футболиста Илиан Божинов сподели как са преминали медицинските прегледи и събитията в последните часове.

„Валери мина част от медицинските прегледи още снощи. Днес направи и другите, и подписа договора. Личните условия са добри, но това изобщо не е най-важното”, каза за Гонг младият футболен агент.

„Уроците на Валери по немски стартират още от днес. Колкото по-бързо го научи, толкова по-добре. Домовчийски ще играе с 23 номер в Берлин. Посрещнаха ни много добре. Разговаряхме най-вече с главния мениджър на Херта Дитер Хьонес. Имаше няколко свободни номера и Валери Домовчийски си избра 23”, допълни личният му мениджър.

Импресариото сподели, че това е може би най-добрата му сделка до този момент. „Вероятно е така, но аз не деля сделките на добри и лоши”.

Валери Домовчийски ще живее на първо време в хотел осигурен от клуба. После българинът ще бъде настанен и в жилище. „Валери ще започне да играе, когато е готов. Херта очаква това да стане възможно най-скоро”, разкри Илиан Божинов.

„Не искам да коментирам темата Блекбърн. В Англия изобщо не се стигна до разговори за условията му”, допълни Илиан Божинов.

„Ако не бях сигурен, че ще се пребори с конкуренцията, нямаше да се съглася да е тук”, каза по телефона от Германия агентът.