Домо донесе късмет на Херта, Байерн отново шокира
Домо донесе късмет на Херта, Байерн отново шокира / netinfo
Българският нападател Валери Домовчийски влезе като смяна за своя Херта Берлин при минималната победа като гост на Байер Леверкузен с 1:0. Бившият футболист на Левски бе на терена в последните пет минути на мача, когато падна и единственият гол в мача.

Автор на победното попадение за гостите бе дело на украинеца Андрий Воронин, който бе точен в 89-ата минута. Успехът изкачи тима на Херта на осмо място във временното подреждане.

В същото време отборът на Байерн Мюнхен отново шокира своите привърженици, завършвайки 3:3 с Бохум като домакин. В последните пет минути на мача възпитаниците на Юрген Клинсман пропиляха преднина от два гола, за да се стигне до равенството.

Поредният провал за Байерн може да се окаже решаващ за бъдещето на Клинсман, който до този момент получаваше доверието на ръководството на „баварците”.

В друг мач от кръга Хофенхайм продължи с доброто си представяне и записа нова победа в шампионата. Новакът в Бундеслигата спечели с 2:1 домакинството си на Айнтрахт Франкфутр и отново зае челното място в подреждането.

Щутгарт, който само преди два дни игра в турнира за Купата на УЕФА срещу българския Черно море, нямаше никакви проблеми с Вердер Бремен и записа изразителна победа с 4:1. В последния мач от програмата днес Кьолн победи като гост Борусия Мьонхенгладбах с 2:1, като победният гол дойде в последната минута на мача.