Дните на Робен в Челси са преброени
Дните на Робен в Челси са преброени / netinfo
Холандското крило на Челси Ариен Робен е на път да напусне лондонския тим, твърди английският таблоид The Sun.

Търпението на мениджъра на „сините” Жозе Моуриньо към Робен напълно се изчерпа при съботната загуба на отбора от Ливърпул. Тогава португалският наставник замени Робен още в 20-та минута, заради контузия.

Моуриньо бе бесен на играча и заяви, че според него той не е показал никаква борбеност, за да помогне на състава, който и без това среща достатъчно трудности.

След поредния инцидент дните на Робен в Челси изглеждат преброени и най-вероятно той ще си тръгне от „Стамфорд бридж” през лятото.

Жозе Моуриньо възлагаше много надежди на Робен, когато го постави в стартовия състав за мача на „Анфийлд”, затова изпусна нервите си щом видя, че холандската звезда се свлече на терена.

Според The Sun, след като босът на Челси видял знаците за смяна, искана от Робен, той се обърнал към скамейката и изкрещял на Шон Райт-Филипс: „Шон, подготвяй се да влезеш. Махайте го този от игрището.”

Запитан след мача какво е състоянието на Робен, Моуриньо отговори саркастично: „Не знам колко дълго ще отсъства. Но при Робен, обикновено е за дълго.”

Немският гранд Байерн Мюнхен се нареди първи на опашката от клубове, желаещи да имат Ариен Робен в състава си и нищо чудно бързоногият холандец да се отправи именно към Бундеслигата през лятото.