Динамо: Бяхме длъжни да спечелим в Рим
Динамо: Бяхме длъжни да спечелим в Рим / netinfo
Въпреки равенството 1:1, което Динамо Букурещ измъкна на терена на Лацио в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига, треньорът Мирча Реднич не бе доволен от играта на неговите подопечени.

„Въпреки че играхме срещу много силен противник, аз не съм доволен нито от начина ни на игра, нито от резултата” – каза Реднич – „Нека не забравяме, че италианците получиха много възможности заради сериозни грешки на наши играчи.”

„Ние бяхме длъжни да спечелим, след като Лацио игра с човек по-малко. Ние не успяхме да го направим и Лацио, който е голям тим, ще ни създаде големи проблеми в Букурещ.”

„Пропуснахме великолепна възможност и във втория мач ще трябва да започнем от нулата и да забравим мача игран в Рим. Бих могъл да кажа, че спечелихме битка, но победата във войната е твърде далеч.”

Валон Бехрами от Лацио получи червен картон в 72-рата минута при резултат 1:1, в 86-тата бе изгонен и съотборника му Масимо Мутарели. В последните минути на срещата към съблекалнята пое и Гойан от Динамо.