Димитър Васев: Не искам да коментирам, че ще кажа лоши неща
Димитър Васев: Не искам да коментирам, че ще кажа лоши неща / netinfo
Изпълняващият длъжността старши треньор на Локомотив София Димитър Васев остана крайно разочарован от представянето на своите играчи при загубата с 0:3 от Пирин днес. Васев изрази и притеснението си от възможността столичните „железничари” да изпуснат класирането за турнирите в Европа догодина.

„Какво мога да кажа след 0:3. Резултатът е достатъчно красноречив. Лично на мен не ми се прави разбор, тъй като съм афектиран и мога да кажа лоши неща. Мисля, да обсъдя случилото се на терена с играчите в съблекалнята”, каза той.

„В началото имаше един момент, когато привидно контролирахме мача. Но по едно време нещата се обърнаха тотално. Прекалено детски подходихдме. Глупаво постъпихме, да атакуваме с толкова много хора”, продължи Васев.

„Не мога да кажа, дали глобите ще помогнат да се оправи играта ни.”

„Притеснявам се, че можем да изпуснем евротурнирите, разбира се. Първият им гол бе плод на наша глупост, тръгнахме да го връщаме и нещата приключиха. Трудно играем в последните мачове”, каза още треньорът на Локо Сф.

„Това, че халф, в лицето на Марчо Дафчев, ни е голмайстор, говори достатъчно за нападателния ни потенциал”, завърши Димитър Васев, като не пожела да коментира присъствието на Славолюб Муслин на трибуните на стадиона в кв. „Надежда”.