Димитър Христолов: Арсов трябва да сваля килограми
Димитър Христолов: Арсов трябва да сваля килограми / netinfo
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов заяви, че Лилчо Арсов трябва да свали доста килограми, за да е конкурентноспособен на другите вратари. „Подписахме с аржентинец, който играе на този пост. Казал съм на Арсов какво трябва да направи”, коментира Христолов. Той добави още, че се очаква в клуба да дойдат още няколко аржентински футболисти.

„Георги Какалов заминава утре за Минск. Договори ли сме всичко с колегите от Динамо. Цената, която те ще платят е доста добра. Остава само той да впечатли и да се стигне до подпис. За Георги Христов няма ново развитие, а в Левски няма шанс да играе. За Йордан Минев имаше запитване, но отборът, който го искаше не се появи и той остава при нас”, допълни още Христолов.

Босът на „канарчетата” разкри, че вече има преподписани договори с Илиян Гаров и Дормушали Саидходжа. „Утре се срещам с Аврамов, Божков и Кръстев и според мен няма да има проблем да подновят договорите си”, каза Христолов.

Пловдивчани вече са договорили летните лагери, като първата част от подготовката ще е във Велинград, а втората в италианския град Анкона.

„Имаме уверението за сериозни контроли с Каляри, Анкона, Хайдук и още няколко отбори. Ако всичко е наред, ще сме там”, завърши още Христолов.