Димана Кръстевич: Няма да се върна
Димана Кръстевич: Няма да се върна / Gong.bg
Бившата националка Димана Кръстевич сподели за Гонг, че няма намерение да се връща в професионалния тенис, въпреки че преди броени дни взе участие в турнира на червени кортове в Палм Бийч. Тенисистката, която от години живее в САЩ, получи уайлд карт за надпреварата, която бе с награден фонд 25 хиляди долара, но загуби първата си среща от представителката на домакините Бруук Болендър с 6:3, 6:7(10), 5:7, въпреки че на четири пъти стига до мач-пойнт.

“Липсва ми тенисът, защото не е лесно да се откажеш от нещо, с което си се занимавал цял живот и е станало част от теб. Няма да се върна”, категорична бе 26-годишната Димана Кръстевич от САЩ.

Бившата номер 222 в света не крие, че в момента най-важното за нея е семейството. Преди около година Димана сключи брак, а след това младото семейство се сдоби и с рожба.

Атрактивната тенисистка сподели още, че се е решила да участва на този турнир, тъй като той се провежда в близост до мястото където живее сега, а и все пак тръпката от тениса е била водеща през целия й живот.

Въпреки всичко Кръстевич си остави една вратичка отворена и сподели, че може и да опита да премери сили на някой от родните и международни турнири след време, но това най-вероятно ще са само епизодични участия.