Diema Sport ще излъчва и четвъртия старт от сезона във Формула 1
Diema Sport ще излъчва и четвъртия старт от сезона във Формула 1 / снимка: БГНЕС

Спортният канал Diema Sport ще бъде домакин и на четвъртия старт от скоростната надпревара за сезона на Формула 1 - Гран При на Бахрейн този уикенд. Сериозна доза адреналин очаква почитателите на бързите скорости тази неделя от 18.00 ч., когато започва състезанието, което ще се излъчва директно както по Diema Sport, така и в платформата Gong Play.

Феновете ще могат да проследят по Diema Sport и квалификациите за стартовата решетка, които започват в събота от 18.00 ч. наше време на дългото 5,412 км трасе „Сахир".

Надпреварата направи своя дебют в кралските гонки през 2004 година и оттогава е неизменна дестинация в календара на Формула 1. Миналата година в Бахрейн триумфира световният шампион Люис Хамилтън с Мерцедес, макар че основният му преследвач Себастиан Фетел също знае как се печели в Бахрейн след успехите през 2012 и 2013 година.

Не пропускайте квалификацията тази събота от 18.00 ч. и самата надпревара за Гран При на Бахрейн тази неделя от 18.00 ч. в ефира на Diema Sport, както и в платформата Gong Play.