Делио Роси: Вярвам в чудесата на ШЛ
Делио Роси: Вярвам в чудесата на ШЛ / netinfo
Старши треньорът на Лацио Делио Роси заяви, че „вярва в чудеса”, както и в това, че отборът може да се класира за следващия етап на Шампионската лига. Италианците ще трябва да се изправят срещу Реал Мадрид в последния кръг от груповата фаза на турнира.

„На Сантяго Бернабеу няма да има какво да губим. Играта, която демонстрирахме през първото полувреме с Катания, ми дава увереност. Ако малко се напрегнем, ще можем да играем в този стил и през целите 90 минути. Ако това се случи, можем да сътворим чудото в Мадрид. Аз вярвам в чудесата”, каза наставникът на Лацио.

Делио Роси остана доволен след мача с Катания, в който неговите момчета се наложиха с 2:0 в среща от 15-я кръг на Серия А.

От своя страна Томазо Роки подкрепи думите на своя треньор: „В Мадрид ще играят 11 срещу 11. Длъжни сме да играем добре, но аз не виждам причина да не вярваме в успеха.”

Във временното класиране Лацио се намира на последната позиция в Група С на Шампионската лига с 5 точки. Лидерите Реал Мадрид и Олимпиакос са с по 8, а третият в подреждането е Вердер Бремен с 6. Срещата между „кралския клуб” и Лацио е във вторник от 21:45, в другия мач Олимпиакос посреща „бременските музиканти”.