Делио Роси: Лацио няма да ляга на Интер
Делио Роси: Лацио няма да ляга на Интер / netinfo
Треньорът на Лацио Делио Роси вбесен коментира слуховете, че орлите ще легнат на борещия се за титлата Интер в съботното шампионатно дерби,а нерадзурите ще им върнат услугата в полуфиналите за Купата на Италия.

Ако римляните се класират за финала на турнира, те почти сигурно ще участват в Купата на УЕФА, тъй като в другият полуфинал се срещат почти класираната за Шампионската лига Рома и борещият се да не изпадне тим на Катания.

„Дали ще направим размяна с Интер и ще загубим мача с цел да се класираме за финал за Купата на Италия? Всеки, който може да има такива предположения, не знае нищо за Лацио, място за такава дискусия няма”, каза ядосаният Роси.

„Когато този отбор играе, ние трябва да мислим за победата. Разбира се, че те са по-силни от нас, но ние ще даде всичко от нас. Мачът срещу Интер е важен двубой срещу силен отбор, но трябва да ги победим.”

„Борили сме се срещу всички и не виждам защо може да бъде по-различно срещу Интер”, каза още Делио Роси по повод на появилите се спекулации за договорка.