Деко: И в Дупница отиваме за победа
Деко: И в Дупница отиваме за победа / netinfo
Полузащитникът на Левски Мирослав Иванов заяви, че „сините” не могат да подценят мача с Марек утре и ще излязат на стадион „Бончук” пределно мотивирани за победа.

„Смятам, че не можем да подценим мача с Марек. Левски играе във всеки мач за победа. Така ще бъде и в този двубой. Отиваме в Дупница, за да победим”, коментира Иванов.

Деко коментира и представянето си в последните двубои на „сините”. Иванов се превърна в герой за Левски при гостуването си на стадион „Тича” във Варна, където възпитаниците на Станимир Стоилов се наложиха именно благодарение на попадението на халфа.

„Не намирам разлика в представянето си в сравнение в предишните години. Просто смятам, че в момента ми се дава повече шанс за изява и играя по-редовно. Преди имах малшанса да излизам на добри положения, но да не вкарвам, докато напоследък отбелязах два гола. Винаги се старая да играя добре, но за съжаление не винаги се получава”, каза още полузащитникът.

„Атмосферата в Левски в момента е нормална. Всеки се старае да дава максимума от себе си. Колектива също е на едно прилично ниво и играем единствено, за да побеждаваме. Смятам, че до сега Левски игра на едно добро ново, но може би малшанса ни попречи да вкараме голове и оттам нямаше резултати. Във Варна срещу Черно море се получи почти същото, но там имахме шанса да вкараме. Ако не бяхме отбелязали може би, най-вече журналистите щяха да забравят за тази добра игра”, допълни Миро Иванов.

Чуйте цялото интервю с Мирослав Иванов в прикачения аудио файл.