Дани Боримиров: Асус ни е скъп, до края на седмица подписваме с Христов
Дани Боримиров: Асус ни е скъп, до края на седмица подписваме с Христов / netinfo
Спортният директор на вицешампиона Левски Даниел Боримиров призна в интервю за Гонг, че французинът Жонатан Асус излиза малко скъп за „сините”. Футболистът на Макаби Тел Авив е една от кандидатурите за така желания дефанзивен халф от Велислав Вуцов.

„Очаквам до края на седмицата да имаме пълна представа за подобен играч. Контактуваме с няколко футболиста. Вярвам, че до края на нещата ще приключим нещата, но както знаете всичко изисква време. Цената, която искат за Асус е много високо. Всичко е въпрос и на договорка”, заяви началникът.

„Мисля, че до утре ще имате окончателен отговор относно контролата с Вердер Бремен. Имайте малко търпение”, каза по повод очаквания спаринг между „сините” и тима от Бувдеслигата в началото на месец август.

„Смятам, че треньорът е човекът, който трябва да коментира състоянието на футболистите. Той ще дава оценки за работата на футболистите, аз няма да се бъркам”, продължи спортният директор на Левски.

„Окончателно се отказахме от Дарлингтън Омодиагбе. За поста дефанзивен халф ни трябва човек с опит най-вече за европейските турнири. Колкото до Георги Христов, с него ще подпишем до края на седмицата. Бавим се, защото собственикът Тодор Батков е в чужбина, а Константин Баждеков е в отпуска”, допълни Даниел Боримиров.

„Вярвам, че контузията на Шакиб Бензукан не е чак толкова сериозна, колкото се говори. Ще изчакаме резонанса, който ще му се направи, но говорих и с лекарите и смятам, че нещата не са чак толкова сериозни”, призна още бившата седмица на Левски.