Данчев: ЦСКА трябва да реши до десетина дни за Бадема
Данчев: ЦСКА трябва да реши до десетина дни за Бадема / netinfo
Мениджърът Емил Данчев, който представлява интересите на Емил Гъргоров, сподели на брифинг, че очаква ЦСКА да вземе своето окончателно решение за привличането на играча до десетина дни.

„Ще ви кажа как стоят нещата в професионален аспект. Нещата при него са предварително договорени, както беше и в случая на Димитър Рангелов и Енерги Котбус. Има фиксирана опция, която клубът знае. Остава ЦСКА да вземе крайното решение. Говорил съм само със Стойчо Младенов, за да знам неговото мнение. Той категорично би искал Гъргоров да остане. Ние не бързаме за никъде. Нека не ги притискаме и тормозим, защото клубът има ангажименти по случай 60-годишнината на ЦСКА. Все пак те трябва да вземат решението, защото не може да чакаме безконечно”, коментира Емил Данчев.

Агентът се изказа и относно коментарите на Емил Гъргоров непосредствено преди вечното дерби между „червените” и Левски. „Първо искам да кажа, че реакцията на Гъргоров не беше плод на забавени плащания. Самият той смятам, че го загатна. Аз разговарях с него и смятам, че се приземи. Мисля, че това не беше най-подходящата форма, но не става въпрос за плащания, а за други неща. Не искам да влизам в подробности, защото не бива да се изнасят неща от кухнята на клуба. Става въпрос за нещо съвсем различно, но не искам да му давам гласност. Смятам, че Бадема, бих казал Гъргоров, реагира мъжки. Той каза някои неща, които все някой трябваше да ги каже”, завърши по темата Данчев.