ЦСКА закри сезона с джитбол
ЦСКА закри сезона с джитбол / netinfo
11 от футболистите на ЦСКА закриха сезона на „червените” с игра на джитбол. Старши треньорът Стойчо Младенов олекоти последното занимание на „армейците” за сезона. Малкият брой футболисти е продиктуван и поради факта, че повечето от юношите, на които разчита наставникът участват в републиканското първенство, а трима от играчите са ангажирани с националните си отбори – Александър Тунчев, Петре и Роберт Петров.

Евгени Йорданов също не взе участие в заниманието на Панчарево и по най-голяма вероятност се връща в руския Амкар Перм, откъдето бе преотстъпен на ЦСКА. Нападателят се върна на „Българска армия” през зимния подготвителен лагер без трансферна сума, когато треньор на „армейците” все още бе Пламен Марков.

Емил Гъргоров тренира за пореден път с „червените” откакто се прибра от Франция, а Тодор Янчев не се появи на клубата база, както се и очакваше.

Велизар Димитров вече започна по-сериозни упражнения с топка след трайната контузия на коляното, която го извади от строя в края на първенството.

Новото попълнение на ЦСКА Маркиньос ще бъде представен официално утре.