ЦСКА взе лесни три точки от Миньор
ЦСКА взе лесни три точки от Миньор / netinfo
ЦСКА победи Миньор Перник с 2:0 без да си дава особени усилия и запази лидерската си позиция в първенството след шестия кръг. „Червените” отбелязаха по едно попадение в двете полувремена, а най-опасното положение за гостите се удари в гредата.

Първият гол за ЦСКА падна в 20-та минута, когато Зе Руи центрира отляво, а Йордан Тодоров, оставен непокрит в пеналта, нямаше проблем да отбележи с глава. Миньор имаше шанс само пет минути по-късно да изравни и да направи мача интересен. В 25-та минута Костадин Хазуров стреля опасно от разстояние, излезлият напред Беконо не покриваше цялата врата, но нападателят на гостите нацели гредата зад стража.

Вторият гол за „армейците” бе реализиран в 59-та минута. Иван Иванов се разписа с глава, след центриране на Лазаров от корнер. Ударът на защитника се промуши между пръстите на вратаря на Миньор – съименника на голмайстора Иван Иванов и страничната греда, но все пак се озова в мрежата.

До края на двубоя около 1700 зрители на стадиона по-скоро скучаеха, тъй като на терена не се случваше нищо особено любопитно. По-интересно бе на трибуните, където се появи звездната двойка Валери Божинов и Алисия. Футболистът на Ман Сити изгледа целия двубой, докато приятелката му се появи на полувремето в компанията на няколко от съпругите на играчите на ЦСКА.