ЦСКА тръгна за Гърция без Да Коща
ЦСКА тръгна за Гърция без Да Коща / netinfo

Португалският халф Фелипе Да Коща, който е на пробен период в шампиона ЦСКА не замина с отбора за днешната контрола на тима срещу гръцкия Пансерайкос.

 

Спортно-техническото ръководство е преценило, че Да Коща все още не е готов за мачове и трябва да потренира още с отбора, за да може след това да бъде гледан в контрола, след което от „армейския” клуб ще преценят дали да му предложат контракт.

 

Група от 19 човека замина тази сутрин в 9:30 за южната ни съседка, като „червените” ще направят кратка почивка в комплекс „Комитите”, който се намира на границата с Гърция. Градът Серес, в който ще се играе мачът е на 30 минути от граничния пункт.

 

Ето и групата на „червените: Велинов, Караджов, Маркес, Тодоров, Ланзаат, Бранеков, Узунов, Машадо, Събев, Мороз, Маркиньос, Удожи, Зе Руи, Златинов, Гунлаугсон, Йорданов, Димитър Петков, Янко Сандаснки, Кирил Котев.

 

От състава на шампионите отсъстват всички национали в точа число Виданов и Зехиров, които са с младежката национална формация, Иван Иванов, както и юношеските национали Тонев и Тошев. Митя Морац пък бе повикан в националния тим на Словения.