ЦСКА на две крачки от титлата
ЦСКА на две крачки от титлата / netinfo
В мач от 25-я кръг на А група ЦСКА победи като гост с 2:0 Черно море и по този начин „армейците” се приближиха още повече до спечелването на 31-та титла в своята история, като „червените” се нуждаят от шест точки в оставащите пет кръга до края на първенството.

Гостите поведоха още в 10-та минута, когато Петре подаде хубаво към Неи, който необезпокояван прати топката в мрежата на Илчев.

В 13-та минута Петре навърза няколко футболисти на Черно море около себе си, след което намери непокрития Неи, който сам срещу Карамфил Илчев нямаше проблеми да отбележи втория си гол в срещата.

В 28-та минута футболистите на ЦСКА можеха да отбележат нов гол, след като Тодоров подаде на Петре, който центрира в наказателното поле на Черно море, където Неи стреля с глава, но топката излезе в аут.

Осем минути по-късно Периш проби в половината на ЦСКА, след което подаде на Стоянов, който стреля от въздуха, но в крайна сметка топката излезе в аут.

След почивката домакините се опитаха да променят нещата на терена, но в нападение те бяха доста ялови. В 50-та минута Стоянов стреля опасно, но топката излезе в аут.

Само две минути по-късно Петре можеше да увенчае добрата си игра с гол и стреля опасно, но Илчев изби топката.

В 66-та минута Неи бе изведен сам срещу Илчев, но бразилецът стреля над вратата на Черно море.

В 81-та минута домакините имаха една от редките си възможности да отбележат гол, след като Алекс центрира в наказателното поле на ЦСКА, където Рикардо засече топката с глава, но тя излезе в аут.