Четири ремита в Испания
Четири ремита в Испания / netinfo
Четири мача в испанската Примера дивисион завършиха по един и същи начин 1:1. Селта (Виго) и Атлетик (Билбао) не успяха да се победят. Анхел откри резултата в 36-та минута в полза на домакините, които останаха с човек по-малко след час игра, когато от игра бе изгонен Перес. Адуриц донесе важната точка за гостите в 70-та минута.

Борещите се за евроучастие Хетафе и Рекреативо също си размениха по едно попадение. Гостите поведоха чрез Уче още в 4-та минута, а 20 по-късно Даниел Гуиса оформи крайния резултат.

Сантандер и Еспаньол не успяха да зарадват много публиката на своя мача, защото в рамките на четири минути в 6-та и 10-та си размениха по едно попадение, които останаха единствени в двубоя. Първо Риера даде гол аванс за гостите, но бързо Гарай изравни резултата.

Гонещият участие в Шампионската лига Сарагоса не съумя да спечели мача в Севиля срещу Бетис и завърши 1:1. Гостите поведоха чрез Дани Милито в 23-та минута, но в последната минута на първото полувреме Асунсао от дузпа изравни. В 89-та минута Нано от домакините получи червен картон.

Реал Сосиедад постигна победа с 3:1 над Майорка, която оставя все още някакви шансове за баския клуб да се спаси от изпадане. Савио откри резултата в 27-та минута, а Ибагаса изравни пет минути преди края на първото полувреме. През втората част домакините вкараха още два гола чрез Дарко Ковачевич и Чаби Прието. Червени картони от Реал получиха Гонсалес и Херардо.