Червените фенове се обединиха срещу ръководството
Червените фенове се обединиха срещу ръководството / www.armeici1948.com

Водещите представители на фенклубове на ЦСКА се събраха днес и изразиха общата си позиция относно „червеното” ръководство.

„Никога не сме били по-обединени, новото ръководство е изцяло „виновно” за това” – споделиха част от тарторите на „армейската” агитка.

Бизнесменът Куни Бориславов обяви, че вече е регистриран в съда Централен Спортен Клуб на Апостола.

„Идеята е по този начин да покажем, че Апостола не е приватизиран само за един клуб у нас, а е на всички. На всеки мач на ЦСКА от сектор „Г” ще се веят знамена с лика на Васил Левски” – заяви Бориславов.

Феновете заявиха още, че подготвят специално писмо до собственика на ЦСКА Прамод Митал в което ще обърнат внимание на индийския милиардер, че е купил клуб - институция. Също така ще бъде споменато, че наместникът на Митал Александър Томов не си върши както трябва работата.

Председателят на Националния фенклуб Димитър Ангелов разясни причината за възникналото напрежение между феновете и Томов. Според него, шефът на Надзорния съвет сам е предложил започването на война по оста привърженици - ръководство, по време на едно от посещенията на момчетата от сектор „Г” в Кремиковци.

Други популярни „армейски” фенове също бяха категорични, че подобна битка е обречена на загуба от страна на шефовете.

През уикенда започва поредния национален събор на привърженици на ЦСКА от цялата страна, където ще се проведат още дискусии относно ситуацията в Борисовата градина.