Челси потвърди: Направихме оферта за Робиньо
Челси потвърди: Направихме оферта за Робиньо / netinfo
Английският Челси официално съобщи, че е отправил оферта за нападателя на Реал Мадрид Робиньо. „Сините” потвърдиха информациите, появили се снощи в медиите, че са направили предложение за бразилеца.

Според най-авторитетните издания на Острова, офертата на Челси е на стойност 19.7 милиона паунда. Двата клуба са във връзка от няколко седмици, обсъждайки подобен трансфер, но все още нямаше конкретни предложения, до снощи.

Реал Мадрид реагира моментално на изявлението на Кристиано Роналдо, че няма да напусне Манчестър Юн. „Кралският клуб” реши да предложи нов договор на Робиньо, и именно това накара Челси да оповести публично своята оферта.

Самият Робиньо вече е заявил на шефовете в Мадрид, че иска да напусне. Челси от своя страна знае много добре какво да предложи на бразилеца – чудесни взаимоотношения с мениджъра Луиш Фелипе Сколари, и 35000 паунда на седмица.

Смята се обаче, че Реал Мадрид иска 35 милиона паунда за Робиньо, и вероятно собственикът на Челси Роман Абрамович трябва да се бръкне с още някой милион, ако наистина иска да осигури услугите му.