Челси отмъква Рамос
Челси отмъква Рамос / netinfo
Челси опитва да изкуши бранителя на Реал Мадрид Серхио Рамос с огромна заплата, повече от два пъти по-голяма от тази, която получава в момента.

В състава на новия-стар испански шампион Рамос получава по 3 милиона евро на сезон, а ако избере да премине на Стамфорд Бридж, ще се разписва срещу 7 милиона годишно.

През уикенда лично собственикът на сините Роман Абрамович се срещнал с агента на защитника в Мадрид, като колегата му в Реал Рамон Калдерон е готов да се раздели с национала на Испания.

Контактът между босът на Челси и Рене Рамос, който е брат и импресарио на Серхио, е станал по време на Финалната четворка на баскетболната Евролигата, която бе спечелена от сънародниците на Абрамович от ЦСКА Москва, чийто футболен клуб той подпомага.

Губернаторът на Чукотка иска през следващия сезон лондончаните да спечелят по безапелационен начин Висшата лига и за целта е реших да привлече поредната порция известни имена, първото от които ще бъде именно 22-годишният Серхио Рамос, който наскоро заяви, че не получава достатъчна подкрепа от съотборниците си и ръководството на Реал Мадрид.