Чавдар Янков: И равенството ни устройва
Чавдар Янков: И равенството ни устройва / netinfo
„И една точка да спечелим в Холандия, ще е добре за нас”, това заяви българският национал Чавдар Янков. „Трикольорите” гостуват на 8-и септември в Амстердам в евроквалификация от група G.

Чак разкри, че настроението в лагера ма българите е нормално. „Всички сме здрави. Някои от нас имаха успех в мачовете си през уикенда, други нямаха. Готвим се за срещата. Отиваме да покажем добър футбол и добра игра. Най-важното е да вземем нещо от този мач. Най-добре е да спечелим три точки, но и равенството ни устройва, с оглед на това, че ни предстои домакински мач с Румъния”, коментира халфът на Хановер 96.

„Пенев е весел и добър човек, доказан специалист. Надявам се да имаме успехи с него. За три-четири дена, за една седмица няма какво да се промени. Трябва да има добро настроение в отбора и да играем с желание”, смята Янков. Според него не е голямо облекчение фактът, че „лалетата” имат проблеми с контузени футболисти. „Холандците имат 30 равностойни играчи, така че който и да излезе на терена ще играе добре”, каза полузащитникът.

„Не е приятно да се губи дори в приятелска среща. Но мачът с Уелс вече е минало. Тогава изпуснахме много положения. Сега мислим за събота”, завърши Янков.