Цецо Матев и Исмаил Иса подписаха с Левски
Цецо Матев и Исмаил Иса подписаха с Левски / /© pfc-haskovo.com

Шампионите от Левски финализираха преговорите с Хасково и вече подписаха дългосрочни договори с Исмаил Иса и Цветомир Матев. Изненадващо освен Иса сините привлякоха и нападателя Матев. Двамата са взети за по 4,5 години.

Исмаил Иса бе на проби в Левски в края на есенния дял. Той е централен нападател взет в Хасково от Търговище. Исмаил Иса Мустафа е роден на 26 юни 1989 година. Висок е 183 см и тежи 73 кг.

Цветан Матев бе искан от ЦСКА преди началото на сезона, но не стигна до договор с червените. Той бе желан и от Димитър Димитров в Черноморец, но и там не си осигуриха подписа му. Цветомир Тодоров Матев е роден на 22 юни 1986 година. Висок е 180 см и тежи 79 кг.

Президентът на Хасково Здравко Узунов бе лаконичен след подписването на договорите за двамата с Левски: „Радвам се за момчетата. Надявам се те да се представят на ниво и да заличат представянето на Борко в София. Много са талантливи и амбициозни. Може да се каже, че така им се отблагодарявам за представянето им в Хасково, където вече няма да съм президент.”