Мирослав Барняшев ще стане първият българин, който ще участва в любимото на милиони хора по света спортно шоу - "Кечмания".

Барняшев се представя под името Русев. Той дълго време излизаше на ринга под звуците на химна на България, но преди около година сценаристите на предаването "Първична сила" решиха да го замесят в руско-американски вражди. Сега Русев представлява Руската федерация, но прави впечатление, че продължава да говори на български език, макар никой от неговите американски опоненти да не го разбира.

За предстоящото събитие Русев ще се изправи срещу "Лицето на WWE" Джон Сина. Двамата вече проведоха една битка помежду си, която бе спечелена от българина. Сега обаче всички предположения са, че Сина ще вземе успех на най-голямото кеч събитие за годината. Дали ще бъде така ще разберем в ранните часове на предстоящия понеделник.

Барняшев, който по ирония на съдбата е шампион на САЩ, дори направи промо на български език (с английски субтитри), на което обяви, че дава втори шанс на Джон Сина, макар любимецът на феновете да не го заслужава.

Иначе Барняшев следи изкъсо какво се случва в българския спорт, като в официалния си профил в Twitter написа: "Милен Добрев, почивай в мир, шампионе".

На миналогодишната "Кечмания", макар и за малко, се появиха легенди като Хълк Хоган, Скалата и Ледения Стив Остин. За тази година феновете ще се радват отново на Гробаря, Трите Х, както и на бившия световен шампион по ММА Брок Леснар (настоящ световен шампион на федерацията).

Източник: БГНЕС