Букарев: Боримиров избърза, бих работил с удоволствие за Левски
Букарев: Боримиров избърза, бих работил с удоволствие за Левски / netinfo
Обявеният от Даниел Боримиров за скаут в Левски Асен Букарев сподели в интервю за Гонг, че спортният директор на сините е избързал с това си изказване.

„Смятам, че Даниел Боримиров избърза с обявяването ми за скаут в клуба. Колкото и да ми се иска да работим заедно, нещата все още не са факт. Аз имам договор с БФС и чакам Борислав Михайлов да се върне от чужбина. Иначе съм провел разговори с Велислав Вуцов, Даниел Боримиров и Константин Баждеков. Това, че сме говорили не значи нищо. Най-хубавите ми години преминаха в Левски и с удоволствие бих работил за този клуб. Този тим ми е в сърцето, но да работя в Левски не ми е някаква самоцел. Не мога да отида в Левски просто така, за поста. Едно мое решение да започна работа на „Герена” ще е много обмислено”, заяви пред Гонг Асен Букарев.

„На дневен не стои като идея да съвместявам двете длъжности. Не мисля, че от БФС ще са съгласни да бъда треньор при младежите и скаут в Левски. Обществеността също няма да го приеме, а и наистина ще има конфликт на интереси”, откровен бе бившият полузащитник на Левски, ЦСКА и Черно море.

„Повече от ясно е, че Левски прави силен екип. Единственото от, което има нужда този екип е доверието на хората, поне на този етап. Прекалено много критики се струпаха върху Велислав Вуцов, който в крайна сметка с нищо не го е заслужил. Нека да се даде време на тези хора, да покажат, какво могат. Те са показали на други места, че се справят със задачите си. Екипът като личности е много силен”, коментира още помощник треньорът на младежкия национален отбор, който е смятан за сигурен скаут в Левски.

„Мисля, че хората в клуба са обединени и няма да работят зад гърба на другия. Смятам, че идеята на всички е Левски да бъде шампион, да работи европейски и всичко да е добре организирано”, завърши интервюто си за Гонг Асен Букарев.