Божинов не е говорил с Наполи
Божинов не е говорил с Наполи / netinfo

Агентът на Валери Божинов Джери Паломба заяви, че нито той, нито клиентът му не са водили разговори с представели на Наполи за привличането на българина на стадион Сан Паоло.

 

„Видях във вестниците за интерес от Наполи, но не сме разговаряли с представители на клуба” – заяви Паломба – „Вместо това се срещнахме с треньора Чезаре Прандели и останахме удовлетворени. Валери попада в тактическите планове на наставника.”

 

„Фиорентина ни предложи нов договор, тъй като Валери е считан за важен играч и за нас ще бъде чест, ако клуба избере да удължи негови договор. Наш приоритет не са парите. Ние сме заинтересовани, от това че играчът напъ попада в плановете на треньора Чезаре Прандели.”

 

„Момчето иска да намери стабилност и е много мотивиран. Той иска да си върне формата, която загуби”, каза Паломба за Божинов.

 

Българският национал дойде във Фиорентина през 2005 година, след като отбеляза 11 гола в 20 мача на Лече в разстояние само на четири месеца. През изминалия сезон Валери Божинов игра като преотстъпен в Ювентус.