Божилов, Марсио и Фиданин ще бъдат готови за мача с Горица
Божилов, Марсио и Фиданин ще бъдат готови за мача с Горица / netinfo
Трима от основните футболисти на Черноморец Бургас подновиха тренировки и според лекаря на отбора Енчо Стоянов, след първите тестове се чувстват добре. От два дни Георги Божилов, Марсио Нуньо и Атанас Фиданин тренират при завишени натоварвания и нямат оплаквания от лекуваните контузии.

Тази сутрин те преминаха физически тест, на който показаха добри резултати. Кондиционният треньор Детелин Маслов смята, че до четвъртък те ще догонят останалите в подготовката и ще могат да изиграят на равнище мача с Горица от турнира Интертото.

През новата седмица програмата на отбора претърпя промяна, която е свързана с предстоящия мач за УЕФА Интертото Къп. Футболистите ще имат само едноразови тренировки, като единственото изключение ще бъде в сряда, когато са предвидени две тактически занимания на терена в Ракитово.

Във вторник от 18.30 часа също в Ракитово е контролата с Марица Пловдив, която ще се играе в три полувремена от по 30 минути по договореност между двамата треньори. Целта е Димитър Димитров да може да разиграе различни тактически варианти със състава, който ще избере за съботния мач в столицата.

В четвъртък сутринта играчите ще направят възстановяване, а в петък веднага след закуска, отборът заминава за София, където ще има официална тренировка на стадион Васил Левски.

Мачът с Горица е с начален час 20.00 часа, а цената на входните билети е 10 лв.