Ботев картотекира мароканец за Берое
Ботев картотекира мароканец за Берое / plovdiv24.com

Мароканецът Мохамед Семал ще получи картотека в Ботев за мачът идната седмица срещу Берое в Стара Загора. Днес бе получена жълтата карта на футболиста, като остава единствено да му бъде извадена работна виза. Според хора от ръководството на „канарчетата” това ще стане в началото на идната седмица и талантливия нападател ще бъде на разположение на Тенчо Тенев.

В същото време част от по-паметливите запалянковци на „жълто-черните” не останаха очаровани от наряда за предстоящия мач на Ботев срещу Славия. „Христо Ристосков ни поряза есента срещу Локо Сф, когато завършихме 2:2. Тогата той свири тенденциозно, надяваме се сега това да не се повтори”, коментираха хора от постоянното присъствие на стадион „Христо Бонев”. От клуба обаче не пожелаха да вземат отношение към назначението на Ристосков. „Смятаме, че ще се справи” заявиха ръководни фактори на пловдивчани.

Интересното в случая е, че в ръководените 7 срещи този на Ристосков домакините са спечелили само един мач. Това се случи в двубоя Пирин (ГД) – Чавдар (Етрополе) преди няколко дни, когато Пирин би с 3:1.