Боримиров се прибра, Хидиуед не вълнува Левски
Боримиров се прибра, Хидиуед не вълнува Левски / netinfo
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров се прибра от Германия, където набеляза двама футболисти за селекцията на тима. Шефът на сините е взел записи с изявите на един от желаните, а за другия играч притежава отлична информация още от времето, когато играеше в Бундеслигата.

Както Гонг съобщи, Даниел Боримиров е взел под прицел дефананзивен полузащитник и централен защитник. Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов държи да привлече играчи на тези позиции.

„Няма нищо сигурно. Изчакваме ситуацията около двамата набелязани. Няма да ви кажа имената им, защото не мисля, че е редно. Това може да стане, чак когато има нещо конкретно”, призна за Гонг Боримиров.

Директорът категорично отрече да е търсил от Мурад Хидиуед, който е собственост на Аугсбург. Левски изобщо не проявява интерес към мароканеца, който направи име в България с екипите на Литекс и ЦСКА.

Даниел Боримиров е провел кратка работна среща с Константин Баждеков след завръщането си в София. След като Велислав Вуцов и Емил Велев се приберат от Израел щабът трябва да проведе разговор със собственика Тодор Батков. Тема на сбирката ще е лятната селекция на вицешампионите.