Боримиров: И дузпи да ни дават, няма кой да ги вкарва
Боримиров: И дузпи да ни дават, няма кой да ги вкарва / Снимка: БГНЕС
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира ситуацията в клуба дни преди мача с БАТЕ Борисов и часове след фиаското в Сандански. Шефът на „сините” заяви, че се надява играчите на Левски да са стъпили на земята, след плесника, получен от Вихрен.

Даниел Боримиров каза, че няма да бъдат налагани глоби на футболистите. Шефът попита събралите се репортери: „Защо след всяко нещо, трябва да има глоби? Вие медиите като пишете глупости глобяват ли ви?”. Отговорът за изненада на Боримиров беше „да”!

Според Боримиров, основна причина за загубата са били многото пропуски, които играчите са направили. Спортният директор също като треньора, не пропусна да критикува Живко Миланов за направената дузпа.

Бившият играч обаче смята, че Левски е фаворит срещу БАТЕ, защото е домакин в първата среща. Боримиров уточни, че това може да се промени, ако „сините” играят както през първото полувреме срещу Вихрен.

„Не искам да коментирам съдийството. Ние трябва да си реализираме положенията, а не да чакаме да ни дадат дузпа. И без това видяхме, че няма кой да ги вкарва”, допълни Даниел Боримиров.