Боримиров: Гонзо беше четвърти вариант за дузпата
Боримиров: Гонзо беше четвърти вариант за дузпата / netinfo
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви на пресконференцията след мача с БАТЕ Борисов (0:1), че Георги Иванов е бил четвърти вариант за дузпата, която Гонзо изпусна в 30-та минута на мача. Шефът на „сините” обясни, че 11-метровият наказателен е трябвало да бъде изпълнен от Николай Димитров, а втори вариант е бил Георги Христов, срещу който бе нарушението.

С изпълнението на дузпата се нагърби Гонзо, който пое отговорността, въпреки че преди няколко дни пропиля наказателен удар и срещу Вихрен.

„За дузпата имаше определени хора, но Георги Иванов пое отговорността, въпреки че бе четвърти вариант. Втори вариант бе Ники Димитров, след това Георги Христов”, каза Даниел Боримиров.

„Имаме шансове на реванша. Видяхте, че с едно статично положение се реши мачът. Но нашите футболисти трябва да проумеят, че шансовете не са много в такива мачове и положенията трябва да се реализират. Вярвам в отбора, че ще успеем да се класираме”, допълни спортният директор на Левски относно реванша след две седмици в Беларус.

„Не можем да сравняваме играта с тима от миналия сезон, защото изпълнителите са други. Съпоставка между двата отбора не трябва да се правят”, завърши Боримиров.