Боримиров: ЦСКА опитва да отклони вниманието от своите проблеми
Боримиров: ЦСКА опитва да отклони вниманието от своите проблеми / netinfo
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров смята, че между Велислав Вуцов и бразилците в клуба няма никакви проблеми.

„Това е някаква журналистическа спекулация. Търси се някакво разводняване и конфликти. Снощи разговарях с Вили Вуцов и той ми каза, че не е имало псувни и такива неща. Факт е, че по време на вчерашната тренировка Жоазиньо не се е чувствал по най-добрия начин. Старши треньорът му е казал да напусне заниманието, защото не е бил пълноценен. Псувни и конфликти не е имало”, заяви Боримиров.

Началникът от „Герена” присъства на жребия за новия сезон в А група. „Важно е да си гледаме в нашия отбор. Добре е ние да отстраняваме нашите си грешки. Дербито с ЦСКА е в третата третина на първенството. Има доста време дотогава, така че сега не го мислим. Всеки ще играе максимално срещу Левски, защото нашият клуб е най-стойностният през последните години, както в България, така и в Европа”, коментира Даниел Боримиров.

„Грубо казано е, че не искам да правя бенефис срещу Вердер. По-правилната дума е предпочитам. Просто с Вердер Бремен не ме свързва нищо, а и това е важна контрола за отбора. Когато се играе бенефис, той е по-скоро празник за публиката. В тази контрола с Вердер ние искаме да видим, какво е нивото на отбора ни преди началото на шампионата”, продължи спортният директор на Левски.

„Какво значи най-възможен противник? Нека изчакаме жребия за Шампионската лига и тогава ще го коментираме. В момента записваме мачове на вероятните ни противници, за да сме подготвени. Създали сме си организация и не чакаме някой да ни помага”, заяви още Боримиров.

„Между нашия отбор и този от Сандански проблеми не е имало. Феновете на двата клуба не са имали конфликти. Това се е случвало между други отбори. Нашата публика е една от най-добрите, не случайно я наградиха от Министерството на отбраната.”, каза още Боримиров.

„От ЦСКА се опитват по всякакъв начин да отклонят вниманието от техните проблеми. Те ни изпочупиха автобуса, но ние не сме го раздували”, така коментира Боримиров обвиненията на Александър Томов, че „сините” дължат пари на ЦСКА, заради счупените седалки по време на последното дерби.

„Винаги съм приемал съперниците на сериозно, така че няма да позволя да има подценяване”, отсече един от силните хора на „Георги Аспарухов”.

„Не виждам, защо трябва да съм си развалил отношенията със Станимир Стоилов. Който отбор излезе с по-добра тактика и желание той ще спечели”, допълни Даниел Боримиров.