Боян Табаков: Един човек ми каза да послушам сърцето си
Боян Табаков: Един човек ми каза да послушам сърцето си / netinfo
Юношата на Левски Боян Табаков, около когото се развихри сага преди да подпише договор с клуба, разкри, защо е парафирал със „сините”.

„С баща ми размислихме и в крайна сметка реших да подпиша с Левски. Говорих с един човек и той ми каза да послушам сърцето си. Така и направих, и подписах с Левски”, отбеляза обещаващият нападател Табаков специално за Гонг.

„Става въпрос за мой близък човек, но няма да кажа повече”, остана загадъчен Боян Табаков. „Всичко зависи от мен, ако покажа, че заслужавам, ще получа шанс да се докажа. Не знам дали ще замина за Кипър, но от утре се готвя с отбора”, продължи голмайсторът от школата на Левски.

„Сега съм по спокоен, след като подписах договор с Левски. Предполагам, че има интерес от чужди тимове към мен. С подписването на договор интересът не вярвам да се промени. За предложения трябва да питате клуба”.

„Чух се със Станимир Стоилов преди да подпиша, а и след това. Разговорът ми с него може да се каже, че също ми повлия”, завърши подписалият договор за три години с Левски Боян Табаков.