Бончев излиза от реанимацията утре?
Бончев излиза от реанимацията утре? / netinfo
Началникът на Военно-медицинска академия генерал Стоян Тонев сподели, че президентът на футболен клуб Литекс Ангел Бончев ще бъде изведен от реанимацията утре или най-късно вдругиден.

Шефът на ВМА отрече Бончев да има проблеми с пръстите на ръцете. По думите на ген. Тонев, босът на ловешкия тим знае за отвличането на съпругата му Камелия.

„Ангел Бончев физически е вече здрав, но психически - както става при такива случаи - първия ден беше превъзбуден, а в момента вече е в депресивно състояние”, каза Тонев.

По думите му Бончев няма реален спомен от случилото се с него: „Това е т. нар. краткосрочна амнезия. Обикновено психиатрите казват, че това се възстановява от седмица до десет дни”, заяви ген. Тонев, който изрази надежда да няма и допълнителен стрес.

Началникът на ВМА е говорил с Бончев само веднъж, като до него в момента достъп имат само психиатрите. Според ген. Стоян Тонев, нещата са малко преувеличени по отношение на физически тормоз над Бончев. „Той по-скоро е изцяло психически, другото е допълнително, но не основно”, посочи Тонев.