Бой, кръв и 1:2 на Вардар - ЦСКА
Бой, кръв и 1:2 на Вардар - ЦСКА / netinfo
ЦСКА победи с 2:1 Вардар Скопие в контролен мач, който се игра на Градския стадион в столицата на Македония. Срещата ще се запомни с масовото меле, което си спретнаха двете агитки през първото полувреме.

Около 50 фенове на червените влязоха със закъснение на стадиона, след което влязоха в пререкания с местните привърженици, които бързо прераснаха в сбиване извън стадиона, след което сблъсъците се преместиха по трибуните, като запалянковците на ЦСКА започнах да чупят седалки и да ги мятат по македонците.

Охраната на двубоя, която наброяваше шест стюард, не успя да овладее ситуацията. Запалянковците на Вардар нахлуха в журналистическите ложи и се опитаха да забранят на операторите да снимат случващото се.

Все пак организаторите на мача реагираха и на стадиона се появи полиция, която започна да бие привържениците на домакините. Дойде и медицински екип, който указа помощ на ударен по главата фен на ЦСКА.

В 38-та минута Амунике центрира в наказателното поле на Вардар, където Петре се оказа най-добре пласиран и отбеляза гол във вратата на Георгиевски.

След 180 секунди Неи открадна топката от Фотев, който подаде на Георги Илиев и той направи резултата 2:0 за ЦСКА.

 

Очаквайте подробности!