Бой до кръв в ЦСКА, Фуртадо аут
Бой до кръв в ЦСКА, Фуртадо аут / netinfo
Футболисти на ЦСКА са се сбили на днешната закрита тренировка на отбора на базата в Панчарево, научи Гонг. Свадата избухнала между капитана Валентин Илиев и нападателя Жозе Фуртадо, по време на двустранна игра.

Илиев и Фуртадо били включени в един отбор, но заради нескопосаните изяви португалецът бил смъмрен от защитника. След размяна на реплики Фуртадо ударил с юмрук в лицето Илиев, но двамата бързо били разтървани преди да се нахвърлят сериозно един върху друг.

Най-лошото се случило в съблекалнята на ЦСКА, далеч от очите на наставника Стойчо Младенов. Веднага след приключването на тренировката, Фуртадо е бил жестоко пребит от трима свои съотборници – Валентин Илиев, Йордан Тодоров и Илко Пиргов. Никой от останалите футболисти не се притекъл на помощ на тъмнокожия играч, но той успял да се измъкне. Бягайки навън от мястото на инцидента, Фуртадо успял дори да удари с бутонка по главата Илко Пиргов.

Треньорите си смилили над Фуртадо, като взели дрехите и ключовете от колата му от съблекалнята и футболистът напуснал бързо базата по екип, без дори да се изкъпе.

По всяка вероятност това е и последният ден на Жозе Фуртадо като играч на ЦСКА. Той е в немилост отдавна и често си навлича гнева на треньора Стойчо Младенов.

Причина за поредната драма при „армейците” вероятно е фактът, че от месец и половина футболистите не са получавали заплати и обстановката в лагера на отбора е невероятно изнервена, като нерядко се чуват обиди от страна на българи към чужденци.

Очакват се сериозни глоби за всички, взели участие в побоя над Фуртадо днес.