Боби Михайлов: Няма други сигнали за черно тото
Боби Михайлов: Няма други сигнали за черно тото / снимка: БГНЕС, архив

Президентът на родния Футболен съюз Борислав Михайлов коментира, че от УЕФА не са пристигали други сигнали с българско участие в черно тото. Бившият национал сподели това във връзка с разразилия се скандал около юношеския ни национален отбор до 19 години, който е бил притискан за тежки загуби по време на Европейското първенство.

„Има трима футболисти със спрени права, свързани с досъдебното производство. Сигналът идва от две от момчетата, които казват на старши треньора. Нa място той реагира, изгонва единият от играчите, който не пътува с отбора. Аз заминах в деня на мача с Германия. С мен замина експерта по почтеността, който е подсигурен от УЕФА. Той остана там, а аз се върнах след срещата. Има показания, които той е снел, те са предадени в прокуратурата. Повече от това не може да се каже, тъй като текат следствени действия. Каквото са споделили момчетата, това е при полиция, следствие, прокуратура, подробности не знам”, заяви Михайлов.

„Както се видя, това нещо не излезе никъде, докато не приключи участието им на Европейското. Това означава, че колективът е силен. Доста малшанс имахме там, можехме да отидем на Световно. Но това, че участвахме, пак е успех”, посочи още той.

Повече четете на Gong.bg

Гледайте изявлението на Борислав Михайлов тук