Благо Георгиев сигурен на 90 процента за Хамбургер
Благо Георгиев сигурен на 90 процента за Хамбургер / netinfo
Българският национал Благо Георгиев ще пътува за Германия в неделя. Според запознати с делата на футболиста той е почти сигурно ново попълнение на Хамбургер. Подобна информация се появи и в днешния брой на вестник „24 часа”.

Гонг достигна до информация, че Благой Георгиев е в полезрението и на други германски клубове, но нещата с Хамбургер изглеждат най-сериозни.

Преди известно време източници на Гонг разкриха, че българинът е пътувал отново за Германия, като след това Георгиев се завърна в лагера на Славия. В момента футболистът отново е в Словения, като дори изигра едно полувреме с екипа на „белите” в контрола.

В неделя Благо ще отиде в Германия за заключителни разговори. Любопитен факт, е че Хамбургер ще играе в събота срещу Манчестър Сити, където се състезават добрите приятели и съотборници на Георгиев Валери Божинов и Мартин Петров.

Благой Георгиев е добре познат в Германия, тъй като през последната година изигра 26 мача за Дуисбург и отбеляза един гол.

Преди това юношата на Славия записа 148 срещи за „белите”, в които вкара 24 попадения.

Георгиев има и десет мача в Приемара дивисион с фланелката на Алавес. Българският национал стана шампион на Сърбия през 2007 с фланелката на Цървена Звезда.