Берлускони: Това са най-черните ми дни
Берлускони: Това са най-черните ми дни / netinfo
Босът на Милан Силвио Берлускони заяви, че последните седмици са най-трудните за него откакто стана президент на тима преди 20 години.

Росонерите започнаха трагично шампионата в Серия А, като в шест мача спечелиха само една победа и се намират в долната половина на таблицата – на 11-то място.

В сряда Милан, който е актуалният шампион на Европа, в последната минута загуби гостуването си на Селтик от Шампионската лига, като вратарят Дида бе атакуван от фен на шотландците и впоследствие бе набеден за симулант.

„Ситуацията е гарваново черна” – обрисува ситуацията Берлускони – „Това е първата истинска криза откакто се занимавам с това, тя е най-лошата откакто станах президент на този клуб.

„Мисля, че в някои от случаите става въпрос за реферски грешки, а в други за лош късмет. Определено може да се каже, че очаквам възстановяването на Роналдо и дебюта на Александре Пато. Неговите съотборници говорят много добри неща за него”, каза още Берлускони, надявайки се с включването в игра на бразилците отборът да дръпне напред.