Бербатов: Вътрешно съм много щастлив
Бербатов: Вътрешно съм много щастлив / netinfo
Спечелилият приза за най-добър футболист на България Димитър Бербатов заяви, че вътрешно е много щастлив от това, което е постигнал до сега.

„Вече съм печелил няколко пъти, но се чувствам се нервен като за първи път. Надявам се да го изпитам още няколко пъти. Важното е да съм доволен аз от това, което съм постигнал”, сподели Бербо.

„Щастлив човек съм и се надявам да постигам нещата, които си поставя като цели. Чувствам се поласкан. Не сме от ранга на великите сили и трябва да гледаме реално на нещата. Всички искаме да идем на световното и ще направим всичко по силите си, защото за някой това е последен шанс”, добави нападателят на Тотнъм.

„Човек трябва да мисли и да мечтае за велики неща и аз наистина го правя, но понякога има други неща, които влияят. Аз обичам родината си и винаги съм се гордял с това. От всички нас зависи дали ще постигнем нещо. Първото отличие за футболист на годината на България ми е най-сладката”, коментира капитанът на българския национален отбор.

„Искам да благодаря на всички, които се грижат за нас, но на тях не им се обръща много внимание. Надявам се да съм посланик на България. Всички с добрите си игри показваме, че сме талантлива държава”, каза Бербо.

„Вътрешно съм много доволен и щастлив. Имам цели и амбиции, които трябва да постигна. До другата церемония има много време. Най-важното за мен е да играя футбол и да радвам хората”, завърши Димитър Бербатов.