Бербатов: Надявам се да вкарам още много голове
Бербатов: Надявам се да вкарам още много голове / netinfo
Капитанът на българския национален тим и футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви след първото си попадение във Висшата лига, че се надява това да бъде първият гол от многото с фланелката на "червените дяволи"

Бербатов бе точен за 3:0 след асистенция на Луиш Нани при победата с 4:0 над Уест Бромич Албиън.

„Това бе прекрасен гол и съм наистина доволен, че успях да вкарам пред нашата публика. Надявам се това да бъде първият ми гол от много с екипа на Юнайтед”, коментира след мача Бербатов.

Въпреки изразителния успех за футболистите на сър Алекс Фъргюсън, всички голове паднаха през втората част на мача.

„Често има мачове като този. През първата част правиш всичко, за да вкараш, но не се получава. След това на почивката мениджърът ти казва какво точно трябва да направиш и какви са слабите места на противника.”

„Послушахме го и вкарахме четири гола”, каза още българинът. Бербатов коментира и партньорството си с Рууни, който се намира във великолепна форма.

„Мисля, че се наслаждава на играта си и това е добре за всички, особено за феновете, а не само за него. Разбирателството ни на терена се подобрява. На тренировките работим и се опитваме да се разбираме без дори да се поглеждаме. Понякога се получава и резултатът срещу УБА го показва”, завърши Бербатов.