Бербатов иска мир с феновете на Тотнъм
Бербатов иска мир с феновете на Тотнъм / БГНЕС
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов иска да се помири с феновете на бившия си отбор Тотнъм преди завръщането си на „Уайт Харт Лейн” другия месец, информират медиите в Англия.

Нападателят на Манчестър Юнайтед, който се раздели с „шпорите” в последните часове на летния трансферен прозорец, заяви: „Тотнъм винаги ще заема специална част в моето сърце.”

„На „Уайт Харт Лейн” ми показаха пътя към футбола във Висшата лига. Никога няма да кажа нещо лошо срещу „шпорите”. Гледам им всеки един мач”, каза още Берба пред английското авторитетно издание „Sun”.

Дими, както го наричат на Острова, ще се върне на стадиона на Тотнъм на 13 декември за гостуването на „червените дяволи”. В края на престоя си в лондонския тим, българинът бе обвиняван, че е обявил стачка, тъй като ръководството на тима не го пускаше да премине при шампионите.

Шефовете на Тотнъм хвърлиха вината върху Бербатов за слабото начало на сезона. В следствие изгърмя Хуанде Рамос, който бе обвиняван и за раздялата с капитана на „лъвовете”.

„Бях изключително изненадан от слабия старт на „шпорите”, тъй като Рамос е изключителен треньор”, коментира още Бербо.

„Сега тимът е воден от Хари Реднап. Това е мениджър с много опит зад гърба си. Радвам се, че Тотнъм вече започва да върви нагоре в класирането”, завърши нападателят на Манчестър Юнайтед.