Бербатов: Имах по две маймуни на гърба
Бербатов: Имах по две маймуни на гърба / netinfo
Димитър Бербатов смята, че не трябва да се обръща внимание на писанията, публикувани в румънските медии за уговорен мач. „Когато на румънците им дойде редът, се надявам да им покажем, за какво става въпрос”, заяви нападателят на Тотнъм.

„Този мач не беше много лесен. Беларусите играха много добре. Поведоха в резултата, затваряха добре пространствата пред нас, но ние съумяхме да отбележим два гола и да вземем победата. Не ми беше лесно, имах по две маймуни на гърба. Мачовете са тежки оттук нататък. Ще играем срещу по-класни съперници, но мисля, че имаме шансове и срещу Холандия. Имаме значително подобрение”, коментира Бербатов.

Нападателят на националния отбор е благодарен на феновете, които подкрепиха отбора въпреки лошото време. „Единственият начин да им се отплатим е да се класираме”.

„Ние бяхме привилегировани, че работихме със Станимир Стоилов. Благодари ни той в съблекалнята и ние му благодарихме. Той е млад специалист. Аз все си мисля, че пак ще работим с него някой ден. Ние, играчите, можем да си дадем нашето мнение, но решението взимат в БФС”, каза Бербатов.