Бербатов: Браво на феновете ни
Бербатов: Браво на феновете ни / netinfo
Звездата на Тотнъм Димитър Бербатов похвали феновете на отбора за тяхната постоянна подкрепа дори в дните, в които „шпорите” не се представят добре. Българският нападател смята, че привържениците на тима са били великолепни и постоянно са поддържали духа на футболистите.

„За мен е огромно удоволствие и чест да играя в Тотнъм. Чувствам се страшно щастлив тук”, заяви капитанът на „трикольорите” пред „Дейли Стар”. „Имахме много трудни моменти през този сезон. Но е напълно нормално – всеки човек има своите слаби дни. Трябва обаче да останем силни”, каза още Бербатов.

„Обичам всеки, който обича Тотнъм. Виждам страстта, която гори в сърцата на нашите запалянковци. Няма значение, дали печелим или губим, те винаги са зад нас. Оценявам това”, заяви звездата на „шпорите”.

„Не сме в добра позиция в класирането. Знаем, че не трябва да сме в това положение и това е наистина ужасно. Ние обаче имаме брилянтен състав, с много качествени и класни футболисти. Работим много, за да започнем да вървим нагоре. Сигурен съм, че скоро ще намерим правилния ритъм”, завърши Бербатов.