Берба: Имах една цел и мисъл - да играя в Манчестър Юнайтед!
Берба: Имах една цел и мисъл - да играя в Манчестър Юнайтед! / Sofia Photo Agency
Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов днес даде специална пресконференция за родните медии, часове след трансфера си в Манчестър Юнайтед.

„Виждате, че съм развълнуван и щастлив, че трансферът се осъществи. Надявам се да съм в разцвета на силите си през този период. Надявам се да мога да покажа това, което показвам през последните години,” бяха първите дума на Бербо на българска земя.

„Доста тежък месец. Най-важното е, че всичко свърши добре. Благодарен съм на хората на Тотнъм, че разрешиха трансферът да стане. Никога няма да кажа нищо лошо срещу този отбор, напротив аз съм благодарен на тях, че ми подадоха ръка. Интерес имаше още е момента, в който отидох в Англия. Но отидох в Тотнъм, за да се докажа и сега се стигна до този момент.”

„Радостен съм, че се получи тази умопомрачителна оферта. Проведоха се много разговори, но аз бяха казал мнението си на моя мениджър. Пред мен имаше само една цел. Парите при мен никога не са играли сериозна роля. Мога да играя добре и с един милион и с 500 хиляди. Имах една цел и една мисъл - да играя в Манчестър Юнайтед.”