Бекяров се подложи на детектор на лъжата
Бекяров се подложи на детектор на лъжата / netinfo
Ръководилият двубоя от 25-ия кръг на А група между Берое и Литекс съдия Ангел Бекяров се е подложил на детектор на лъжата, по инициатива на вестник „Тема Спорт”, след като бе обвинен, че е подпирал тима от Стара Загора.

Играчите на Литекс Небойша Йеленкович и Емил Ангелов се оплакаха на треньора си Миодраг Йешич, че Бекяров е казвал, че „трябва да спасяваме Берое” и по тази причина е порязал Литекс.

„Днес в 15:30 часа в редакцията на списание „Тема” Ангел Бекяров се е яви на детектор на лъжата и му бяха зададени 9 въпроса, на които да отговори с да и не”, каза Иво Славейков от „Тема: Спорт”.

„Слагат се датчици и се проверяват различните показатели на организма. Задават се въпроси, които са предварително написани и се отговаря с „да” и „не” и се повтарят по няколко пъти, за да се сравни дали има промяна.”

„Имаше въпрос „Дали е имал поръчка да подпира един от двата обора, Берое и Литекс” или „Дали е имал поръчка да помага на Берое”, обясни още Славейков

Резултатите от детектора на лъжата ще бъдат публикувани в съботния брой на вестника, тъй като те трябва да бъдат анализирани и да бъде направено заключение, дали Ангел Бекяров е казал истина.