Бегиристайн: Барса ще купи още трима играчи
Бегиристайн: Барса ще купи още трима играчи / netinfo
Барселона ще търси да направи още три покупки през лятото, съобщи спортният директор на каталунския гранд Чики Бегиристайн.

До този момент на „Камп Ноу” похарчиха около 50 милиона евро за играчи, с които да подсилят тима за предстоящата кампания. Четири са новите попълнения – Дани Алвеш и Сейду Кейта от Севиля, Жерард Пике от Манчестър Юнайтед и Мартин Касерес от Виляреал.

Бегиристайн обаче все още не е задоволил глада си за нови състезатели, като сподели, че още такива трябват, ако от Барса искат да детронират Реал Мадрид.

„Трябват ни още трима играчи – едно крило, един номер 9 и още един футболист с офанзивни функции”, заяви спортният директор пред медиите в Испания.

Може би трите нови попълнения вече са ясни – Андрей Аршавин, Емануел Адебайор и Александър Хлеб. Ако привличането на първия е сравнително постижимо обаче, това на другите двама не никак сигурно. По този повод вчера испанският „AS” излезе с информация, че от каталунския гранд може да се обърнат към капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов.