Баждеков успокои феновете на Левски
Баждеков успокои феновете на Левски / netinfo
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че според него феновете на Левски ще могат спокойно да присъстват на мача. Срещата между Локомотив Сф и „сините” от 29-я кръг на А футболна група е в събота от 16:30 часа.

„Получихме официално писмо, че в т. нар. фенски сектор ще пуснат 1600 билета на цена 5 лв., а за публиката в сектор В към сектор Г ще има още 1300 по 6 лв., а общата бройка е 2900. В деня на мача ще се продават билети за сектор А по 8 лв., така че всички привърженици, които искат да гледат оттам ще могат да си купят билети”, заяви за Гонг Константин Баждеков.

„Г-н Тонев ме увери, че това е организацията и че допълнително фенове извън тези 2900 човека няма да бъдат допускани, което е 30% от капацитета на стадиона им. Билетите ще се продават в деня на мача на касите на стадиона”, добави още Баждеков.

„Имаме подписана договорка с футболистите за премии и възнаграждения още преди началото на сезона, така че минимумът ще бъде това, което е договорено. Всичко е изчистено, що се отнася до финанси преди решителния мач”, добави още шефът на Левски.