Баждеков: Калдерон познава Левски
Баждеков: Калдерон познава Левски / netinfo
Президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон получи фланелка на Левски със своето име на гърба при срещата си с Константин Баждеков.

Финансовия директор на сините разкри пред Гонг, че босът на Кралския клуб познава добре тима на Левски от силните участия на клуба в евротурнирите в последните години.

„За съжаление г-н Батков, който щеше да ни представлява, не е в България. Той е в отлични отношения с Жуан Лапорта, а аз го заместих за срещата с Калдерон”, обясни Баждеков.

„Срещата беше с част от ръководството на Реал, тъй като той беше придружен и от вицепрезидента на клуба. Предполагам, че в бъдеще ще имаме по-реални взаимоотношения и контакти.”

„Направихме фланелка на Левски, надписана с неговото име. Закичихме го с фланелката, с шал на Левски. Направи ми впечатление, че знае за Левски, явно сме направили впечатление през последните години.”

„Програмата му вече е уточнена. Може би ще дойде при следващото си посещение. Ние в момента не сме и много за посещения, знаете, че сега строим”, отговори Константин Баждеков на въпрос, дали Рамон Калдерон ще посети стадион „Георги Аспарухов” утре.